FYTOSPORT: Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


Ο ΗΡΑ ΕΓΙΝΕ IRA
17 Ιουνίου, 2011, 2:05 πμ
Filed under: ΗΡΑΚΛΗΣ

Βασιλείς και αυλικοί πήγαν να ρίξουνε τον Ηρακλή

Η ιστορία φαινόταν ότι θα κατέληγε κάπως έτσι. Οι προειδοποιήσεις ήταν πολλές, αλλά ή δεν τις πήρανε στα σοβαρά ή νόμιζαν ότι θα νικήσουν εύκολα. Ότι θα νικήσουν τον Ηρακλή εύκολα. Αφέλεια? Εγκληματική αμέλεια? Πολύ Απέλια? Άγνωστο το τι ακριβώς έφταιξε, όμως ότι και να ήταν, όποιος και να ήταν ο ηθικός υπεύθυνος, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, της γριάς Πανδώρας, και από μέσα βγήκε αιματοβαμμένη ψυχεδέλεια…

Το κουβάρι του αίματος αρχίζει να ξετυλίγεται το καλοκαίρι του 2010. Τότε για πρώτη, ουσιαστικά, φορά εισάγεται στην ονειρική ποδοσφαιρική πραγματικότητα μια νέα λέξη-θεσμός, ένα νέο ιδιότυπο πρωτάθλημα, η «αδειοδότηση». Πρόκειται ουσιαστικά για νεκρανάσταση. Η αδειοδότηση είναι κάτι που συμβαίνει σε ετήσια βάση, αλλά μέχρι τότε ήταν στην ουσία ανύπαρκτη. Οι ΠΑΕ ούτως η άλλως ασελγούσαν πάνω στο κουφάρι της νομιμότητας συνεχώς, δεν είχαν πρόβλημα να το κάνουν σε απευθείας μετάδοση με εκατομμύρια θεατές, σε κλειστές αίθουσες, με σφραγισμένους φακέλους και πληρωμένα στόματα θα κολλούσαν? Η διαδικασία αδειοδότησης είχε γίνει το δικό τους λούνα παρκ, εκεί που ξεσάλωναν πραγματικά δείχνοντας και το άφθονο χιούμορ τους, αλλά και αυτό της ΕΠΟ. Φοβερές ιστορίες λέγονται για εκείνη την περίοδο. Μια φορά Άρης είχε βάλει εφημερίδες στον φάκελο αδειοδότησης (Super Aris φυσικά), ο ΠΑΟΚ τον είχε γεμίσει με γρασίδι ανεκτίμητης αξίας από την Τούμπα , ο βάζελος είχε βάλει ένα ροζ μπλουζάκι που έγραφε «Άννα σε αγαπάμε», η ΑΕΛ δείχνοντας το μεγαλείο της, την είπε σε όλους βάζοντας αλλαντικά και ο γαύρος αδυνατώντας να πιάσει το αστείο, έβαζε κάθε φορά φράγκα για καλό και για κακό.

Και τότε, στις αρχές Ιουνίου, για πρώτη φορά η λέξη έγινε θεσμός. Έγινε όπλο. Και στράφηκε εναντίον του Ηρακλή.Η αρχική απόφαση τραγέλαφος που πήρε ένας έμπορος ειδών υγιεινής από την Σουρδία, ήθελε να ρίξει τον Ηρακλή εξωαγωνιστικά στην Β εθνική, για δεύτερη φορά στην Ιστορία του. Για δεύτερη φορά άδικα. H κοινωνία εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε λήθαργο.  Δεν είχε περάσει ούτε μήνας από την ψήφιση του 1ου Μνημονίου και την παράδοση ακόμα μιας χώρας σε ένα παγκόσμιο καπιταλιστικό μηχανισμό και ούτε ταξικός πόλεμος έγινε, ούτε τίποτα. Για ακόμα μια φορά, όπως και τον Δεκέμβριο του 2008, οι επαναστάτες αφήσαμε τα όπλα και ετοιμαζόμασταν για διακοπές.

Ένα κίνημα γεννιέται

Η μόνη κοινωνική ομάδα που βγήκε στους δρόμους ενάντια στην αδικία, ήταν ο λαός του Ηρακλή. Πάνω από 20 πορείες και μαζικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα μήνα, πολλές από αυτές εκτός Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα η πορεία στην Αθήνα αποτελεί ακόμα μια πρωτοποριακή κίνηση των οπαδών του γηραιού και ξέρουμε πόσο πονάνε αυτά κάποιους συμπολίτες, που την βλέπουν απόλυτη πρωτοπορία.  Η αντιμετώπιση από την αστυνομία ήταν ακόμα πιο βίαιη από όσο αναμενόταν. Η πρώτη μεγάλη πορεία της Τρίτης 2 Ιουνίου,  με συμμετοχή 12.000 ανθρώπων κάθε ηλικίας, δέχθηκε 3 φορές περισσότερα δακρυγόνα από την απεργιακή πορεία της 5ης Μάη! Μηχανοκίνητοι χοίροι εφορμούσαν μέσα στον κόσμο, ενώ δεκάδες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τότε και κατά την διάρκεια του μήνα. Υπήρξαν και οι στιγμές νίκης φυσικά, και στο δρόμο, αλλά τελικά και στα χαρτιά. Με λίγα λόγια ήταν ένας Ιούνιος αξέχαστος.

Το στέμμα κηρύττει ξανά τον πόλεμο

Ο σπόρος φυτεύτηκε βαθιά εκείνο το μήνα. Τόσο που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει. Η αγωνιστικότητα στον δρόμο κατακτήθηκε μια για πάντα από τους Ηρακληδείς. Η νίκη πάντως φαινόταν ότι θα είναι προσωρινή, καθώς και η διοργανώτρια αρχή ακολουθούσε χειρότερη στρατηγική εναντίων του συλλόγου, και την διοίκηση συνέχιζαν να πλαισιώνουν άνθρωποι που χρωστούσαν λεφτά στο καφενείο της γειτονιάς τους, αλλά και η ομάδα κέρδιζε τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Έτσι φτάσαμε στον Απρίλιο του 2011. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε τελειώσει και ο Ηρακλής φυσικά δεν είχε πέσει. Η ΕΠΟ όμως ήθελε να αποτελειώσει αυτό που ξεκίνησε το 2010. Μετά από ένα όργιο σκανδάλων, μεροληπτικής συμπεριφοράς, ανύπαρκτης δικαιοσύνης, αδιαφάνειας, ελεεινών παρασκηνιακών διαδικασιών και εμφανών παρανομιών, αντιληπτών σε οποιονδήποτε, η ποδοσφαιρική μαφία αποφάσισε να υποβιβάσει τον Ηρακλή για δυσφήμηση του αθλήματος! Το κωμικό της απόφασης έδωσε αυτήν την μικρή ώθηση που χρειάζονταν ο εγκέφαλος χιλιάδων ανθρώπων, για να αλλάξει η διάθεση τους από εξοργισμένη σε «τρεχάτε να κρυφτείτε καργιόληδες γιατί το τσεκούρι είναι φρεσκοακονισμένο». Και πάλι ειπώθηκαν πολλά, αλλά ξανά δεν έδωσαν σημασία, θεωρώντας τα υπερβολές ειπωμένες εν βρασμό ψυχής. Και πάλι έκαναν λάθος. Ιστορικό μάλιστα.

Ο ανίκητος στρατός του Γηραιού

Η κυανόλευκη εξέγερση δεν άργησε να ξεσπάσει. Μαζικές διαδηλώσεις, συγκρούσεις με την αστυνομία και τους παρακρατικούς, αποκλεισμοί αεροδρομίου, λιμανιού, τραίνου, διοδίων, καταλήψεις στην ΕΤ3, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, συναυλίες με, αμφιβόλου ποιότητας, πανκ μπάντες, μαγαζιά λεηλατημένα, χιλιάδες CD του Πασχαλίδη στην πυρά και δεκάδες άλλες δράσεις παρέλυσαν την Θεσσαλονίκη. Αυτά που πριν φάνταζαν ως αλλοπρόσαλλες απειλές οπαδών, άρχισαν σιγά σιγά να γίνονται πράξη. Το κίνημα φούντωσε. Ο κόσμος άλλωστε δεν είχε τίποτα να χάσει, η κατάσταση στην χώρα είχε χειροτερέψει, η απάθεια είχε χτυπήσει κόκκινο και η πολιτική είχε γίνει event. Κάπου εκεί άρχισε το αιματοκύλισμα. Ξεκίνησε φυσικά από το κράτος, που χτύπησε με μανία τις πορείες, συνέλαβε και φυλάκισε εκατοντάδες αγωνιστές. Το κίνημα υποχώρησε για να αμυνθεί και να ανασυγκροτηθεί, με σκοπό φυσικά να περάσει στην αντεπίθεση και να εκδικηθεί. Το θέμα δεν ήταν το ποδόσφαιρο ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Και τότε εμφανίστηκε το ένοπλο.

Ο Ηρακλής από ΗΡΑ έγινε IRA. Ταυτόχρονα με τις ασταμάτητες πορείες, μικρές ομάδες οπαδών εξοργισμένες από την όλο και κλιμακούμενη καταστολή, αλλά και από την ατιμωρησία και τον βιασμό κάθε έννοιας δικαιοσύνης από το κράτος και την ΕΠΟ, άρχισαν να προμηθεύονται όπλα και να οργανώνονται. Φυσικά στο στόχαστρο μπήκε και η ΕΠΟ από τις πρώτες κιόλας μέρες. Όσοι είχαν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλον τρόπο στην καταδίκη του Ηρακλή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους. Τα τυχάρπαστα ανθρωπάκια, νάνοι μπροστά στον Ηρακλή, που αποφάσισαν να παίξουν με το παρών και το μέλλον  του συλλόγου, έπαθαν αυτό που τους άξιζε, και αυτοί και τα σόγια τους. Τύποι όπως ο Πιλάβιος, ο Σμαϊλλης, ο Πάλλης, ο Δημητρίου, ο Πολατιάν, ο Τριτσώνης, αλλά και παπαγαλάκια που έσκουζαν από συχνότητες όπως της ΕΡΑ σπορ, ήρθαν αντιμέτωπη με μια μοίρα σκληρή, κοφτερή, καυτή και τελικά σύντομη. Απαγωγές, βασανιστήρια, ακρωτηριασμοί, δηλητηριάσεις και αποκεφαλισμοί, μπήκαν πλέον στο καθημερινό μενού μιας χώρας που σοκαρισμένη παρακολουθούσε τα δρώμενα. Παγιδευμένα αυτοκίνητα με εκρηκτικά, επιθέσεις αυτοκτονίας και αεροπειρατείες, διέλυσαν κτήρια, γήπεδα, υποδομές, ξενοδοχεία που πραγματοποιούνταν συνέδρια και όποιο άλλο χώρο θεωρούσαν ασφαλή τα λαμόγια της ΕΠΟ και της σούπερ λιγδ. Εκατοντάδες οι νεκροί.

Μετά η οργή στράφηκε σε αυτούς που από μέσα έβλαψαν τον σύλλογο.  Όσοι ενεπλάκησαν ανα τους καιρούς με την ΠΑΕ Ηρακλής άρχισαν να εξαφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον. Μυτηλιναίοι, Σπανουδάκηδες, Πολύκαρποι εξαερίστηκαν. Αυτοί που πρωτοστάτησαν εκείνες τις κρίσημες μέρες είχαν την τιμητική τους. Τα πτώματα των Πασχαλίδη και Τάκη αφού διαπομπεύθηκαν στους δρόμους της πόλης, κρεμάστηκαν στον Λευκό Πύργο.  Χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν από κάτω με εκατοντάδες σούβλες, άπειρες μπύρες και τον Πασχάλη Τερζή να δίνει τον ρυθμό. Η οργή δεν καταλάγιασε όμως εκεί.

Ακολούθησαν χτυπήματα πράξεις εκδίκησης στις αστυνομικές δυνάμεις. Το κράτος, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πλεον, έβγαλε τα φίδια από τις τρύπες τους για να βοηθήσουν, εκατοντάδες εθελοντές συμπολίτες έτρεξαν να συνδράμουν στο πλευρό της τάξης. Αλλά και αυτούς τους παρέσυρε η οργή. Το αίμα έβαξε κόκκινη όλη την επικράτεια. Ανατινάξεις τμημάτων, δολοφονίες οργάνων και χαφιέδων, πάντα με εντυπωσιακό τρόπο και ultras mentality. Χιλιοτραγουδισμένη είναι πλέον εκείνη η τρομερή τακτική, με το ατσαλένιο κοφτερό σύρμα που απλώνονταν κάθετα στο δρόμο, στο ύψος του κεφαλιού και οι επερχόμενοι Δίας αποκεφαλίζονταν σε κλάσματα δευτερολέπτου και οι καβαντζωμένοι οπαδοί σήκωναν και τα 2 χέρια μαζί φωνάζοντας όλε. «Τρέχει ο μπάτσος με την μηχανή μπροστά, ούτε βλέπει που θα πέσει, το κεφάλι θα απωλέσει, θα το πάρει για μπάλιτσα μια γριά», αξέχαστο hit που πλέον διδάσκετε στα αυτόνομα δημοτικά της Τριανδρίας.

«Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Θεσσαλονίκη» 

Έχοντας σαφή στόχευση, ευφάνταστο επιχειρησιακό πλάνο και πάνω απ’ όλα δίκιο, το αντάρτικο δεν άργησε να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου. Χιλιάδες λαού πανηγύριζαν τα χτυπήματα και διαδήλωναν συχνά υπέρ του IRA. Η βίαιη καταστολή το μόνο που κατάφερνε ήταν να γιγαντώνει το κίνημα και να ωθεί τους ανθρώπους που έβλεπαν ότι το σύστημα δεν επρόκειτο να τους δώσει περιθώριο, ούτε τον Ηρακλή να ξαναδούν, ούτε μια αξιοπρεπή ζωή να ζήσουν, να κατατάσσονται κατά δεκάδες στις μονάδες του επαναστατικού στρατού. Και όχι μόνο από φιλάθλους του Γηραιού. Μια συμπάθεια που πάντοτε υπέβοσκε για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, για δήθεν όμως λόγους, πήρε ουσιαστική και έντονη διάσταση. Εθελοντές από όλο το κόσμο ήρθαν να συνδράμουν στην εξέγερση. Ακόμα και τώρα τραγουδιούνται αντάρτικα άσματα για τα τάγματα της Μάιντζ, της Ράγιο Βαγιεκάνο και του Αιγάλεω, που έδωσαν την ψυχή τους στον αγώνα. Το διαδίκτυο έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Το βίντεο πχ στο οποίο βάζουν το κεφάλι του Μπέου στον κώλο του Πιλάβιου, είχε ξεπεράσει σε views ακόμα και τον Justin Bieber! Η παγκόσμια αλληλεγγύη ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατομμύρια άνθρωποι προεγγραφόντουσαν κάθε χρόνο για διαρκείας και η φιγούρα του Τσε είχε αντικατασταθεί από την, σαφώς πιο επαναστατική και καλοκουρεμένη, δαφνοστεφανωμένη κεφαλή του Βάσια. Ο κομαντάντε Σάββας έγινε και αυτός παγκόσμιο σύμβολο της αντίστασης.

Το κίνημα δεν άργησε να ελευθερώσει κάποιες περιοχές. «Καλώς ήρθατε στην Ελεύθερη Θεσσαλονίκη»  έγραφε το τεράστιο μπλε γκράφιτι στην Ροτόντα. Το μισό κέντρο, η αρχή της Άνω Πόλης, οι Σαράντα Εκκλησιές, η Τριανδρία, η αρχή της Παπάφη και φυσικά τα πανεπιστήμια, αποτέλεσαν την αυτόνομη επαρχία του Ηρακλή και όλων των ελεύθερων ανθρώπων. Τριγύρω επικρατούσε μια γκρίζα μιζέρια. Και κόμπλεξ. Αλλά μέσα ο αέρας ήταν διαφορετικός. Ελευθεριακά σχολεία και κολεκτίβες, ακαδημίες του Ηρακλή και μπουτίκ, έδιναν τον τόνο σε μια μοναδική κοινωνία που τα τσιγάρα στρίβονταν μόνα τους και όλα τα φάουλ πήγαιναν στο γάμα.

Όσον αφορά την ομάδα και εκείνη με την σειρά της μεγαλούργησε. Ούτε συζήτηση για το ποια ήταν η πιο καυτή έδρα του πλανήτη. Το Καυταντζόγλειο κατεδαφίστηκε και την θέση του πήρε το επιβλητικό «Κεμάλ Ατατούρκ», που ονομάστηκε έτσι για να ολοκληρωθεί το παζλ των σουρεαλιστικών απαιτήσεων στις αρχές του αγώνα. Πιο πριν ο Ηρακλής φυσικά και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Μακεδονίας. Στην Σούπερ Λιγδ αρχικά δεν ήθελαν να ξανακούσουν το όνομα της ομάδας που τους αποδεκάτισε και τους κατάντησε να συναντιούνται συνωμοτικά σαν μασόνοι που είναι. Αργότερα αλλαξοπίστησαν και παρακαλούσαν. Ήθελαν και τον, εις βάρος τους, κύκλο της βίας να κλείσουν, αλλά και να εκμεταλλευτούν την παρουσία της πιο επαναστατικής ομάδας του πλανήτη. Πολλοί είχαν μετανοιώσει πικρά τις αποφάσεις που τόλμησαν και πήραν το μακρινό 2011. Τώρα όμως ήταν πολύ, πολύ αργά. Ο Ηρακλής ήταν παγκόσμια ομάδα. Έπαιζε όπου ήθελε. Οι φίλαθλοι είχαν δύο πράγματα να τους απασχολούν. Την διαφύλαξη της Ελεύθερης Θεσσαλονίκης και την προετοιμασία για τον εορτασμό των χιλίων χρόνων της ομάδας, που γιορτάζονταν σε ετήσια βάση από την έναρξη της αντίστασης και μετά. Μαντέψτε ποιο ήταν και είναι το κεντρικό σύνθημα…


70 Σχόλια so far
Σχολιάστε

γριούλες, βλέπω χάσατε μετά τον ύπνο και το χιούμορ σας .
με διαφορά το πιο σοβαρο(φανές) άρθρο σας.
θυμίζει προκήρυξη αρχειοθήκης με ολίγον αθ10.
κρίμα, μάλλον θα πόνεσε πολύ η συντονισμένη επίθεση κράτους και κεφαλαίου (λέμε τώρα)!

Σχόλιο από bob exarheia

πίσω σκουλήκια, εμπρός σύντροφοι…

Σχόλιο από ozric

don’t fuck with baba

Σχόλιο από zikfinik

θα σας γαμάνε για πάντα οι γριούλες!

Ο Μπουτάρης κακώς απουσιάζει από την death list, εκτός και αν θεωρείτε ασήμαντος, οπότε πάσο…

Σχόλιο από karaoglou

Στον κώλο σας το πούρο είναι μπλε!

Σχόλιο από ozric

το πουρο του ψωμιαδη?

Σχόλιο από ζικφινικ

τι πρωταθληματάρα είναι αυτή ρε ζικ? χάος, ανατροπές, κωλοτούμπες, εξαφανίσεις ομάδων κ.ο.κ.
Τι να μας κλάσει η Πρέμιερ με όλες τις ομάδες θωρηκτά-μεγαθήρια που έχουμε εδώ?

Σχόλιο από ozric

Στη Βαρκιζα του Ηρακλη τα πουρα του Φιντελ ηταν πιο πολλα απο τα AR-18 του IRA τελικα…ΠανΑρειανη απαιτηση η γρια να κρυψει τα μουτρα της με φερετζε μη τα βλεπουμε και ξερναμε απο λυπηση..

Σχόλιο από Rat

Ωπ, να το και το γραμμωμένο ερπετό που ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή. Όλα μέλι γάλα ήταν με την εξωαγωνιστική διάλυση. Ούτε παραγγελία να την είχατε κάνει. Μια χαρά θα συνεχιζόταν η ποδοσφαιρική πραγματικότητα, άσχετα αν ο Ηρακλής έπεφτε άδικα, από την στιγμή που μέναν άλλοι, άσχετα με το ποιοι και πώς τον ρίχνανε. Ποια αξιοπρέπεια και πια ηθική τότε.. Χοροπηδούσαν οι πίθηκοι γιατί η πούτσα ήταν μακριά από τον κώλο τους.

Μια χαρά θα συνεχιζόταν άσχετα με το γεγονός ότι στο ίδιο πρωτάθλημα συμμετέχουν ο Νέος Πανιώνιος, η Νέα Καβάλα, ο Ατρόμητος-Χαλκηδόνα, ο Βόλος-Κασσάνδρα (αλήθεια όταν σε πέταξε έξω από τα πλέι οφ, κλαψούρισες καθόλου για το ότι δεν είναι αυστριακοί αλλά μουνόπανα απ’την Χαλκιδική? Γιατί του χρόνου, μετά από 2 ήττες, όπως και φέτο, αυτά θα ακούγονται ανάμεσα στις μύξες σου) , η ΑΕΛ 1964, τα θαύματα της οικονομικής φύσης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ρούλης 44, και φυσικά οι 2 αιώνιοι που θέλουν 2-3 ώρες μόνο για την πάρτη τους να γράφεις.

Και Μάκης Ψωμιάδης, και Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο ζούγκλας πέρασε ήδη, και ότι σκατά θες. Και Δ, και Β, και Α, με Αμπτούν ή χωρίς, με Κυριαζή ή με ποδοσφαιριστή.

Μπα δικέ μου. Δε γλιτώνεις με τίποτα. Αποστήθισε το τροπάρι από τώρα, γιατί για πάντα και σένα, θα σε γαμάει η γριά.

Σχόλιο από ozric

τουλαχιστον ο αρης επεσε αγωνιστικα..
τι εχεις να πεις σε αυτο ε?μεχρι και στον υποβιβασμο σου τσατσικα πεφτεις.ενω ο αρης?τιμια!περηφανα!

Σχόλιο από republica ariana

σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι? αλλωστε σε αυτή τη χωρα ολα δανεικα και αναστημενα ειναι. απο την ιστορια με αρχαιους και ζουλου, εθνικες κυριαρχιες και μεγαλες δυναμεις, δημοκρατιες usa και χουντες usa, νεα κρηνη, νεα σμυρνη, νεα φιλαδελφεια, νεα δημοκρατια, νεα μηχανιωνα, νεα ευκαρπια, νεος πανιωνιος και νεος ηρακλης. ολοι εχουμε δικαιωμα σε μια νεα ευκαιρια, ακομη και οι γριες.

Σχόλιο από l.s.a.

ποϊτσες

Σχόλιο από whodini

Είμαστε υπερ της ψυχεδέλειας. Τα αφμ δεν μας ενδιαφέρουν. Σβήσιμο των χρεών του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ τώρα! Αφήστε τον τρίτο κόσμο να ανασάνει.

Σχόλιο από ozric

εγω θα ‘μαι εκει και θα γελαω Αργοναυτη μου…και μεχρι να σηκωθει ο Ιβανωφ απ το ταφο του θα χαριεντιζομαι με το Μπεο, το Μακη, τον Αντωνη, το Κουγια και την Αβοηθητη Θυρα 10..τοσο κινκυ η Ηρακλαρα, τραβελι σωστο!

Σχόλιο από Rat

τουλαχιστον θα κανει γηπεδο μετα απο 1000 χρονια..

http://wikimapia.org/3703205/el/Καβακλί

Σχόλιο από Rat

ρε rat γιατί δεν τσιμπάς ρε γαμώτο? το κλίμα εκεί σε κάνει χοντρόπετσο νομίζω.
τελοσπάντων, πάλι το κράτος πολεμά τον Ηρακλή. Τόσα χρόνια ξέφευγε ο Μάκης, τώρα που θα έμπαινε στον Γηραιό θα τον συλλάβουν οι μπάσταρδοι. Να μην στήσουμε κανα ματσάκι και εμείς, να βγούμε play off και με ήττα να περνάμε? Γιατί?
Α ρε Νέα Ηρακλάρα… Πριν καν γεννηθείς, το κατεστημένο πάλι εχθρός σου…

Για συγχώνευση κανείς?

Σχόλιο από ozric

Και πάνω που θα το έκανα tattoo…

Σχόλιο από ozric

Την βρήκαμε την έδρα πάντως…

http://www.newstoday.gr/article/53897/horio-tesphoudas

Σχόλιο από ozric

γριές κα(υ)μένες, δεν βρέχει καλοκαιριάτικα, σας φτύνουν.
η ξεφτίλα δεν θα φύγει ποτέ, μην σφυρίζετε αδιάφορα.
πιο γραφικοί και από τους αγανακτισμένους έχετε γίνει.
αν ευοδωθεί το πλάνο, προφανώς το site αυτό οφείλει να αυτοκαταστραφεί.
η πραγματικότητα θα το έχει ξεπεράσει.

Σχόλιο από bob exarheia

http://img8.imageshack.us/i/dsc06730v.jpg/

kai kei 8a fas ntou..triplo kiolas apo diaforetika mpostania

Σχόλιο από Rat

Ποιος να φτύσει μωρέ? Πραγματικά όμως, ποιος? Οι πουτάνες του Γκαγκάτση και του Κόντη? Ούτε αυτούς τους δύσμοιρους του αοκ τους παίρνει…
Ντου? Επιτέλους βρε… Η επαρχία δείχνει τον δρόμο. Οι εδώ είναι απασχολημένοι με μπίζνες.

Σχόλιο από ozric

kai twra? 2 meres kavaklis-gipedo ston kavakli.. oxi re gamwto, istoriki eukairia aiwnias kseftylas

Σχόλιο από Rat

όλα στον Ηρακλή είναι αιώνια. το ίδιο και η όποια ξεφτίλα.
Μια βδομάδα πιο μετά να γινόταν το ντου, εκεί να δεις.

River νιώσε επιτέλους! Μην δίνεις κι άλλη δανεική χαρά στα σκουλήκια!

Σχόλιο από ozric

ινσαιδ ινφο (ελεγχομενη)..μεγιστο φυτο και παραγοντισκος της μεγαλης ομαδας της ανω χαριλαου που καποιο καλοκαιρι εσκουζε σε ορια λυγμου «παει (κι) ο Μενδρινος..και τι θα κανουμε τωρα?» «μα καλα ουτε τον Μενδρινο»? φερεται να εχει απαγαγει την εν λογω καρικατουρα ποδοσφαιριστη ζητωντας τα κερδη του δελτιου..

Σχόλιο από Rat

αν από όλη αυτή την ιστορία, πέσει μόνο ο ηρακλής για το χαρτί του τάκη, εγώ ψήνομαι για τουφέκι.
Αν πάλι πέσει ο γαύρος, θα πέσει και πολύ αμηχανία. Τι νόημα έχει η ζωή, πως να ξαναγελάσω μετά από το καλύτερο αστείο, υπάρχει δικαιοσύνη τελικά κτλ. Τι κάνουμε μετά? Το βουλώνουμε και γινόμαστε σουηδοί? Δουλειά, εμπιστοσύνη στο κράτος και αυτοκτονία από βαρεμάρα?

α ρε πασοκάρα, το έκανες το θαύμα πάλι, γαμημένοι wasps…

Σχόλιο από ozric

Η πραγματικότητα μας βάζει δύσκολα. Είναι αξεπέραστη!

Πάντως μην ανησυχείτε για την FytoSport.
Μόνο στην περίπτωση ελεύσεως Αράβων στον ΠΑΟΚ κινδυνεύει η ονειρεμένη αθλητική εφημερίδα!

Σχόλιο από fytosport

Τρέμουν το νέο ΗΡΑΚΛΗ

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πιθανότητα συνεργασίας της οικογένειας Ψωμιάδη με την ΠΑΕ Ηρακλής, πολλοί είναι αυτοί που ανακάλυψαν ότι στο λεξικό του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχει και η λέξη «ηθική». Αρχικά, επιχείρησαν να χαρακτηρίσουν παράνομη την όλη διαδικασία.

Γρήγορα όμως αντιλήφθηκαν ότι όλα γίνομα νόμιμα. Στη συνέχεια επιχείρησαν να ρίξουν στο τραπέζι το ζήτημα της ηθικής. Μία λέξη που την αγνοούσαν όταν ομάδες έπαιρναν πρωταθλήματα στα χαρτιά, όταν ΠΑΕ έσβηναν μονοκοντυλιά χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όταν κάποιες άλλες έβαζαν στο… ψυγείο τα δικά τους χρέη. Και το κυριότερο: Όταν η ΕΠΟ επιχειρεί δύο χρόνια να διαλύσει τον Ηρακλή, επειδή δεν πάει με τα… νερά της και αρνείται να μπει στο σύστημα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νέα τάξη πραγμάτων, προκαλεί τρόμο σε αρκετούς.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι ο Ηρακλής παύει να είναι δέσμιος των χρεών που δημιούργησαν οι διοικούντων των τελευταίων ετών.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι ο Ηρακλής με αυτή τη δυναμική, αποκτά μία διοίκηση… αντίστοιχων κυβικών.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι ο Ηρακλής παύει να αποτελεί τον σάκο του μποξ.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα της δημιουργίας μίας ομάδας που θα αποτελείται από την αφρόκρεμα του Ηρακλή και της Καβάλας.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι η έλευση Ψωμιάδη συσπειρώνει ακόμη περισσότερο τον κόσμο (το γκάλοπ της BlueArena είναι χαρακτηριστικό).

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι ο Ηρακλής αποκτά ισχυρή φωνή στα κέντρα αποφάσεων.

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ στην ιδέα ότι ο Ηρακλής πλέον δεν θα παρακαλάει παίκτες να αγωνιστούν στην ομάδα, αλλά εκείνοι θα παρακαλάνε να παίζουν στον Ηρακλή.

Όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να τορπιλίσουν την συμφωνία, δεν θα τα καταφέρουν. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ο Ηρακλής μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, διοικητικά, οπαδικά.

ΥΓ Δυστυχώς για ορισμένους, οι χαρές και τα πανηγύρια για την διάλυση του Ηρακλή, κράτησαν και πάλι ένα μήνα. Ραντεβού στο νέο πρωτάθλημα…

Σχόλιο από Santa Anabouboula

Φορ πρεζιντεντ!

YΓ. Αυριο τα χαρμοσυνα! Εκει εκει..

Σχόλιο από Rat

μπράβο river, ούτε ο άρης δεν έπεσε έτσι…

Σχόλιο από ozric

οοοχι να πεσουν οι πουστηδες, να γαμηθουν..και μετα να με παρακαλανε να τους παρω με το αφμ του μπουντουρη για να σωθουνε ναουμε… ε οχι, δε θα το ανεχτω αυτο..
αντε φιλια σ αγαπω πολυ.
και γω σ αγαπω μωρο μου..

υγ. δωρο το ταλκ για τα γονατα και καουντερπειν για τη μεση..

Σχόλιο από Rat

το μπαλκονι της κουτσομπολας της γειτονιας ζει στιγμες μεγαλης δοξας.
που και που μπαινει η και η περηφανεια στην ακρη οταν υπαρχει το εννομο συμφερον.αλλα τι λεω ποιος να αντισταθει στο λαοπλανο μαρινακη.μεγαλος ρητορας..
get a life..

Σχόλιο από zikfinik

Η πραγματικοτητα στη ξεφτυλα καμια φορα ξεπερναει τα ορια φαντατσιας..Α ρε ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΡΗ..καταρραμενες

Σχόλιο από Rat

Σχόλιο από Ανώνυμος

Πσσσσ γκαυλα ‘δερφε!! The new pride of galaxy!

Σχόλιο από Kalava Ultras

γιγαντας Sato αρης μαρμούρης είσαι ρε. το όνομα σου, η ψυχή σου!

λίγα χρόνια ακόμα σκουλικοράδιο και οι πιτσιλημένοι θα το έχουν απολέσει τελείως. και σε συνδυασμό με το διαδικτυακό brainwashing το ολοκαύτωμα θα είναι ισοπεδωτικό.

Σχόλιο από ozric

αλλά από την άλλη δεν πρέπει να μπαίνουν και σιγά σιγά οι κρεμάλες στο Κατσάνειο? Για παλιούς,νέους και μελλοντικούς παράγοντες?

Σχόλιο από ozric

Νιαουρισε νιαουρισε! Η γρια εχει δωσει υλικο για 2 ζωες..Ξεφτυλικι χοντρο, ονοματα ιστοριες κλπ ειναι να χαμε να λεγαμε..Ο φοβος της ανυπαρξιας ειναι αυτο για το οποιο σας λυπαμαι..ΓΣ κ αρχιδιες και οι αυτοματες κρυμμενες και διακριτικες..περιμενουν να ωριμασει το φρουτο για να παρεμβουν..Αντε γαμησου κανε νταβαντουρι, πεσε δοξασμενα, να χεις το «περι δικαιου αισθημα» και ολα τα δικια μαζι σου να κανεις και κοσμο (γνωστοι οι καταλληλοι μηχανισμοι γι αυτο..)τι θα παθεις ειδικα μετα το κοριοπολςι? 1 χρονο καζουρα απ το τουρκο που ειναι πιο βρωμερος απ τα σκατα (και προχωραει και το ντιλ με τον βατοπεδινο) ή απ τους Αρειανους? ε φτιαξε στομαχι τι να λεμε..εδω οι αλλοι αρχισαν να χαλαρωνουν και οι 2 εδω πανω συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο και χειροτερα..αντε ρε αρουγκαλοι, σιχαμενοι κι οι 2..οοοοξωωωω

Σχόλιο από Rat

και στη τελικη δε παιζεις με την ιστορια σου..αυτη μενει κι αυτοι που θελουν θα θυμουνται. παιζεις με τη καθημεριμενοτητα σου μεχρι κι αυτη να γινει ιστορια και ξεχαστει..

Σχόλιο από Rat

Και δηλαδης ναουμε ναουμε, τωρα εγω σαν Αρης καλη φαση να συγχωνεψω τον γαυρο βολου που μπορει να πεσει αλλα να παιξει ευρωπη, τον οποια μου ΕΚΛΕΨΕ με αποδειξεις πλεον μαζι με τη καβαλα..για να παιξω ευρωπη ασ ουμε..πφφ..α ρε κατακαυμενοι τους εαυτους σας μικραινετε εεε…κανενος τα αρχιδια δε θα κουνηθουν ειτε πεσεις ειτε οχι..και για μενα καλυτερα να μεινεις, να σε εχω στη φαπα και να θυμαμαι πιο συχνα το ξεφτυλικι του κοσμου του ηρακλεους (ασχετα αν γινεις η οχι καβακλης) και ειδικα των συγκεκριμενων οργανωμενων…τελικα τι προτιμας, νεοφωτιστος ή πουτσοξεφτυλος?

Σχόλιο από Rat

ναι εσυ οταν χοροπηδουσες σαν το πιθηκι απο τη χαρα σου με την ελευση κοντομηνα ποθεν εσχες του ζητησες πρωτα του τιμιου επιχειρηματια.ασχετα που μετα σου φερθηκε οπως αξιζε στο μεγεθος που ορισε ο σουπερ3 και αρχισες τη γκρινια.μονο μπλουζακια με τη μαπα της κορης του δεν εβγαλε η μπουτικ του σουπερ 3.διπλα στο καδρο του βασιλια ηταν και του κοντομηνα.
οσο για τα σκατα ειδαμε την προσοχη που βαρεσες λιγες μερες πριν στο μαρινακη.αλλα ειπαμε η γ.γ προπαγανδας εδωσε τη γραμμη οτι τα σκουλικια(ετσι δε μας κοροιδευουν?)δε μιλανε.αρα παρτε την τωρα!σας την ειπαμε.
οσο για την βρωμια ολοι στα ιδια σκατα κολυμπαμε.ο καθενας αναλογα με το μεγεθος του.αν πιστευες οτι εισαι μεγαλη ομαδα θα ειχες και αλλη προπαγανδα.με τοση ανυπαρξια δεν ειναι και για να απορει κανεις γιατι υιοθετηθηκε η προπαγανδα της επιπλαστης περηφανειας.το προβλημα ομως δεν ειναι οτι ο αρης ειναι ανυπαρκτος το προβλημα ειναι οτι επελεξαν οι σουπεροφαγουρες να μην ειναι αυθυπαρκτος(οπως ηταν καποτε).χωρις τον ΠΑΟΚ ειστε μια ομαδα καπου στη βορεια ελλαδα πλεον.
υγ.αν δε ζουσες με την ιστορια σου(δανεικη απο το μπασκετ)η λαρισα μεγαλυτερη ομαδα ειναι.
οσο για τον ΠΑΟΚ εχει εναν προεδρο χεστη που εκανε και αυτος χρεη και προσπαθει να σωσει το τομαρι του.αν ερθει ο βατοπεδινος καποιοι θα γκρινιαξουν και μετα θα χοροπηδανε και αυτοι σαν τα πιθηκια.τωρα που διωκεται ο τσοχατζοπουλος θα ριξουν τα παλια τσιρακια του κανα φραγκο στον ΠΑΟΚ για να εχουν απο καπου να πιαστουν.

Σχόλιο από ζικφινικ

πφφ..παραλληρημα κι αλλα λογια να αγαπιομαστε πονοψυχε μου..ακριβως επειδη εγινε μια το λαθος με το κοντομηνα αλλαξαμε τροπαρι και ειδαμε οτι σωτηρες δεν υπαρχουν.εσεις ακομη τους ψαχνετε..για ποιες προσοχες ακριβως μιλας στο μαρινακη πριν λιγες μερες?νομιζω οτι βαζελος,λαρισα και αεκ εβγαλαν ανακοινωσεις να παραιτηθει ο μαρινακης, βεβαια οι προαναφερομενοι δε πηγαν καν στη συνελευση της σουπερλιγδας να στηριξουν τη θεση τους, και μονο ο Αρης πηγε και την στηριξε εκει. ο παοκ βεβαια αφαντος και ελβετοψυχος οπως παντα..το καλο παιδι, ο υπερσυστημικος..
Τεραστιος και χαωτικος ειναι ο Αρης, κατα τα γραπτα η μεγαλυτερη ομαδα που ξεβρασε ποτε ο γαλαξιας..Ειμαι σιγουρος οτι θα εδινες και κωλο για να ανταλλαξουμε ιστορια,.Για μη το παρουμε σωματειακα που υπαρχει εμφανης διαφορα κλασης και μονο εμπαθεις δε το βλεπουν, ποδοσφαιρικα η διαφορα σου ειναι 40 ματς παραπανω στην ευρωπη (χωρις καμια απολυτως διακριση) και 3 κυπελλα..ουαου..υπαρκτε.. Απο κει και περα η μερα με τη νυχτα σε νοοτροπια, πρωτοπορια, καθαροτητα, σεβασμο..τι να λεμε τωρα…εδω ο μεσος παοξης γαλουχηθηκε με το μοτο » ο παοκ ποτε δε χανει, ή αδικειται ή το δινει ο ιδιος..» 2000 χρονια πισω ειστε ρεεε..
Αν ειχε τα «μεσα» του παοκ ο Αρης, θα ειχε αυτονομο κρατος στο Βορρα (και οχι 30 χρονια τοπικη ασπρομαυρη χουντα)…νετα σκετα

Σχόλιο από Rat

καθολου πονοψυχος.σας αξιζει η ανυπαρξια σας.κανατε τον συνδεσμο σας σημαντικοτερο απο την ομαδα σας.μεχρι και μπουτικ απεναντι απο την παε σας στησατε.τωρα οι σωματειακες συγκρισεις ειναι απο τις πιο παραδοσιακες σας προπαγανδες.αλλωστε αν βαλεις τους σωματειακους σου τιτλους κατω, η μαντσεστερ ειναι μηδενικο μπροστα σας που εχει μονο ενα ποδοσφαιρο.τοσο σοβαρη προπαγανδα.
οσο για την ανταλλαγη ιστοριας εσυ ελεγες οτι δεν παιζεις με την ιστορια.βεβαια δεν αξιζει και καμιας βαθειας αναλυσης το θεμα της ιστοριας.το θεωρω ανοητο.
βασικα ολα οσα γραφεις φτηνη προπαγανδα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.αλλα αφου σας αρεσει χαλαλι σας.
οσο για επενδυτη παλι αν εμφανιζοταν κανεις παλι τουμπες θα κανατε.και για το μαρινακη δεν ειδα να φερνετε καμια αντιρρηση στην τελευταια συνεδριαση.ποιες ακριβως θεσεις σας υποστηριξατε?του μαρινακη για προεδρο?

Σχόλιο από ζικφινικ

Πω ρε φίλε, για μια βδομάδα έλειψα και ήρθε η συντέλεια του κόσμου!

Να’στε καλά ρε παλουκάρια, ελβετοί και ελβετόψυχοι, που με θυμίσατε ότι ακόμα υπάρχει ο πατροπαράδοτος ελληνικός τρόπος να απολαύσεις το ποδόσφαιρό: μετρώντας το μέγεθος της ψωλής σου, πάντα σε σύγκριση με του γείτονα.

ΥΓ. Πούρα ή τάνκς? Δατ ιζ δε κουέστιον και μ’έχει μπερδέψει…

Σχόλιο από the Fytosopher

Μπα, γεγονοτα εγραψα, αντιθετως με σενα που αρχισες το γνωστο τροπαρι..»εσεις που εχετε συνδεσμο απεναντι» (οχι θα τον εχουμε στη Μπουκοβινα) » που εχετε μπουτικ» (ολοι οι συνδεσμοι εχουν, ασχετα αν δε στεγαζεται..ειναι θεμα του ποσο μπρστα βλεπεις), «μονο το ποδοσφαιρο μετραει κι αυτο απο το 74 και μετα» αφου πριν δε το χαμε ανακαλυψει ως παοξηδες (ειμασταν εσατζηδες), «που πεσατε Β εθνικη οπως μονο μια μικρη ομαδα πεφτει» (γιατι εμεις ειμασταν καλοι γλυφτες και μας γλυτωσε η Πετραλια κι η χορηγια της Δεκεμβρη μηνα – ταμαμ)..»εσεις που σφαξατε το Λεβαδειακο και το Θρασυβουλο» (και τη Σιτυ, που τη στησαμε οπως με το μικρο παοξηδικο μυαλο λεγεται)..
Μηπως θε να πιασουμε τους κοριους?οοοχι?? αντε καλα τη γλυτωνεις προς το παρον..ουτε τα λογια του Μακη » ξεχασε το, ο Αρης τα παιζει στα ισια», ουτε τις ψωλιες στο Μπεο που εστηνε τα κορακια, εβαζε τα φραγκα του και επαιρνε τα αρχιδια του ΘΕΟΥ (βλ Τριπολη),ουτε καν ακομη τη φουλ τυπικουρα συζητηση Κοντη-Μπεου για τσιωλη.. ουτε τιποτα αλλο δε λεω, Σορυ φιλε.. εσεις ειστε μεσα στα σκατα, μη μας μπλεκετε εμας..αλλη φαση σε λεω!
Κι τα ΑΝ του επενδυτη υποθετικα ειναι..θα ρθουν στη Λεσχη και οτι παρουσιασουν θα παρουν..απλα πραγματα..τουλαχιστον δε βγαλαμε ανακοινωσεις γλυψιματος και παρακαλετου για τη Γιαννα Αγγελοπουλου Δασκαλακη, ουτε για τον Κανταφι.. τα θυμαστε? αν οχι , να σας τα κοτσαρω εδω να τα βλεπετε..

ΥΓ….και πες στην Ιωαννα να κανει κανα καλο φαι σημερα η πουτανιτσα..και αν σε ξαναπιασω να παιρνεις ματι απ τη ντουλαπα θα φας χαστουκακια στα ποδια, ενταξει Θοδωρακη?αντε φιλια, σ αγαπω πολυ..εμεις ειμαστε ενα..

ΥΓ2 ειτε το θελετε ειτε οχι, η νοοτροπια του κοσμου εκφραζει το γεννετικο υλικο μιας ομαδας..αυτο εχει σημασια, τα αλλα ειναι δικαιολογιες αδρανειας.. το να χεις 7 παιχτες στημενους με τη κερκυρα, να ταξιδευεις χωρις εισητηρια και να πινεις το φαρμακι γιατι ειναι μουνια δε σε αλλοιωνει…το να κανουν πλαστελινη το παρελθον και το παρον σου υπο το φοβο της προσκαιρης αποτυχιας και να στεκεις αμετοχος,σχεδον συμμετοχος ειναι χειροτερο..

ΥΓ3 Το ευρος των επιλογων ειναι μικρο φυτοσοφερ, δε ναι δεκτο..θα προτιμησω τον τριτο δρομο

ΥΓ4 Προφανως ο Αρης και δημοσια και στη συνελευση της λιγκας (εκει που οι κοτες δεν εμφανιστηκαν καν) απαιτησε να παραιτηθει ο Μαρινακης, αλλα ενταξει ναουμε παοκαρα γαμησε με.. απορω πως σε βρισκω τοσο αδιαβαστο ζικ…ζοριστηκε το λομπυ σας αυτες τις μερες το κατανοω, που να προλαβουν ολοι να βγουν να κουκουλωσουν (αν και στη θεσσαλονικη τα ψιλοκαταφεραν γενικα).. α ρε κοριε να μην υπηρχες απο 2-3 χρονακια πριν…αχ αχ αχ..

Σχόλιο από Rat

αδιαβαστος δεν ειμαι απλα δεν καθομαι να αναλωθω στο να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.δεν προπαγανδιζομαι απο κανεναν παοξη και παοκοπατερα και τη γνωμη μου τη βγαζω μονος μου και οχι απο συνδεσμο.θεωρω εαυτον πιο ικανο να κρινει μια κατασταση απο καθε μπιζνεσμαν συνδεσμαρχη εκει παιζουν συμφεροντα(γι αυτο και γουσταρα ιερολοχιτες γιατι δεν ειχαν κατι να κερδισουν απο τον Αρη-πες μου οτι απο τον σουπερ δεν θησαυριζουν καποιοι).μεσα στα σκατα ειναι ο ΠΑΟΚ οπως ειναι και ο καθενας αναλογα με το μεγεθος του.αυτο σε λεω.τωρα απο επιχειρηματα δεν θα κατσω να ασχοληθω.α παρω και εγω μια προπαγανδιστικη ΠΑΟΚτσιδικη ιστοσελιδα να σου κοτσαρω και τελειωσαμε.και μετα παπαροκουβεντα.μη νομιζεις και οι ΠΑΟΚτσηδες περηφανολαγνοι εχουν επιχειρηματα απλα ολα παπαριες μου φαινονται απο οπου και αν προερχονται.βολικη ειναι η περηφανεια σου επειδη δεν υπαρχει και κατι αλλο.αν τη δεις τη δουλεια οτι πας για τιτλο και εσυ κουραδι θα γινεις και μετα σαν στρατιωτακι θα προσπαθεις να τα υποστηριξεις οπως κανουν οι γαβροι.
και τι πα να πει ρε συ οτι απαιτησε να παραιτηθει ο μαρινακης και μετα τον ψηφισε?μεσοπροθεσμο φαση?αθανασιαδης και στη βουλη αθανασιαδης και στον Αρη(καλοε).
μια ζωη οποια ομαδα σφαζει αλλη δεν το παραδεχεται και οποια σφαζεται γκρινιαζει.αε πες μου εσυ μια νικη σας με διαιτησια που βγηκατε και ειπατε οτι ηταν αδικο.γονιδια και μαλακιες.
οσο για λομπυ και κουκουλωματα δεν ξερω τιποτα.σε φαση λομπυ εσεις λειτουργειτε.με μασωνικη ευλαβεια και μυστικοπαθεια μη χασει τα λεφτα ο νεγρης και ο σαουριδης.αν εστηνε παιχνιδια ο ζαγορακης μακαρι να με ριξουν και ο ζαγορακης να μπει μεσα.χεστηκα.
συνομωσιολαγνειες και ιστοριες κατασκοπιες και εγω μπορω να σκαρφιστω απειρες.παρε και μια ευκολη.αφου δεν εμπλεξε ο πατερας στα σκανδαλα ο κουμπαρος θα μπλεξει?κλαιν μαιν.ηλιθιοτητες.
γινε Αρης να πας παραδεισο.πφφφφ

Σχόλιο από ζικφινικ

δε μιλησα για ιστοσελιδες, για επισημες ανακοινωσεις μπραφ μιλησα (δε θυμασαι ασουμε το αλησμονητο «Κανταφι θεε σε προσκυναμε» )..ποιον ψηφισε? ποτε εγιναν εκλογες αυτες τις μερες και δε το καταλαβα? στην τελικη αλλος πριν λιγο καιρο εβγαλε ανακοινωση υπερ Μπεου μη ψηφιζοντας ομως (για να μη χαλαστει το πρασινο αφεντικο και τα παρακλαδια του) σα γνησια πουστρου.. μλκα πεζμου κουμπια παιρνεις?τι να πω.. αν ειναι ετσι τραβα στη τρναβα να γουσταρεις κιολας μη βασανιζεσαι με το μπουρδελακι του Λιλη..

http://ippokosmos.blogspot.com/2011/07/psy-football-fans.html?m=1

Σχόλιο από Rat

και σεις ρε μουνια της φυτο τι αλλο θελετε για να παρουμε κανα μπλουζακι καλοκαιριτικο ναουμε? εχουν πονεσει τα δαχτυλα απ το πο(σ)τισμα..

Σχόλιο από Rat

εμμονη ιδεα σου εχει γινει ο αρης.καμια λογικη.απο ολα οσα εγραψα οτι συμφερει σε φτηνο αντιλογο.εγω στα γεγονοτα της επικαιροτητας κανεναν αντιλογο δεν θα κανω.το θεωρω καθυστερηση και δεν θα υπερασπιστω καμια διοικηση για τις επιλογες της.μακρυα απο εμενα ο στρατος.
εσυ πες οτι εισαι αμολυντος.πες το και στους αλλους εκει και χαριεντιστειτε.γελαει οοοολος ο υπολοιπος κοσμος εκτος απο εσας.και αυτα που ειπα για μαρινακη δεν στα ειπα για να αποδειξω κατι.ολοι μεταξυ τους χαριεντιζονται αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.μαζεψε εσυ το στρατο σου να κανεις πλατες στο σαουριδη να πινει πινες κολαδες στην υγεια σας.πες εσυ οτι ο Αρης δεν ειναι παραμαγαζο του σουπερ.πες εσυ οτι μπορει στις καθεστωτικες σας εκκλογες να βγει τιποτα αλλο εκτος απο σουπερ.
οσο για τις ανακοινωσεις που λες τι θες να απαντησω?να τις υπερασπιστω?εγω μπορω και να διαφωνω με την οποια διοικηση μου και να το εκφραζω και στο γηπεδο χωρις να φοβαμαι οτι θα μου την πεσουν οι ρουφιανοι του σουπερ.εσεις ειστε στρατιωτακια και λετε ολοι τα ιδια.αλλωστε εσεις μια φορα και εναν καιρο φαγατε σκαμπιλια στα ποδια απο τα σουπερια.υπερασπισου τους τωρα.για το καλο του αρη.
(μαλακα ρατ δεν μογγολιαζω ασχημα και γουσταρω)

Σχόλιο από ζικφινικ

το τελευταιο ‘δεν’σβηστο.

Σχόλιο από ζικφινικ

ε καλα δε χρειαζεται να δικαιολογηθεις για οτι γινεται στο παοκ, επειδη εχεις τετοια διοικηση και επειδη οι συνδεσμοι σου ειναι απο πρωτογονοι εως καθυστερημενοι..αλλ και που ειναι το κακο δε βλεπω σ αυτα που γραφεις περι Αρη..μπορει να μη σ αρεσει οπως δεν αρεσει σε κανεναν που δεν ειναι Αρειανος, αλλα εμεις εγουσταρουμε, αν τα τρωει καποιος τουλαχιστον να εχει ονομα και να ειναι Αρειανος..σιγουρα προτιμαμε αυτον τον Αρη, που τον εριξαν με το στανιο το 2005 (με το προαποφασισμενο εγκλημα και τη μπανανοφλουδα, γνωστα πραγματα), ανεβηκε εναντιων ολων , του στερησαν 2 φορες την ευρωπη τα τελευταια 3 χρονια με τις γαβρομοντες του Πηλαδακη και της φετινης παρεουλας. που οταν βγηκε ομως εσκισε κωλαρακια.. καλυτερα παραμαγαζο και Λαικη Δημοκρατια Β. Κορεας, αλλα μονος, αυτοφωτος, ανεξαρτητος και αυθυπαρκτος παρα σφουγγοκωλαριος του καθε Βγενοπουλου και Κοκκαλη.. οχι, θα χω τσαρουχοκαραμπερηδες να κανουν αγκαλιτσες με τον αγαπουλα και να με τρυπανε ή πλυντηριαρχες χρηματος..γαμησε με…

υγ. το ποσο και πως τρωει καθεις φαινεται κι απο αλλου..ο Αρης εχει ασουμε τα μισα εσοδα απο το παοκ, παρολα αυτα δειχνει καλυτερη ικανοτητα διαχειρησης..ε αφου και μπορουν να τρωνε και να παραγουν και εργο χαλαλιτς..

υγ2 κανεις δεν ητο αμολυντος..εγω ομως εγινα με τον καιρο, γιατι το επεβαλα..παραμαγαζο μου ειναι οτι γουσταρω κανω..και ουτε εκανα τοσο αγωνα για να το βγαλουν σκαρτο οπορτουνιστες συνομωσιολογοι, «ανησυχουντες» και λοιποι Αργειανοι της κατοβιτσε και της γανδης.. ειμαστε η γενια της Β’ εθνικης, τιμη μας,καμαρι και σημαια μας..

υγ3 Με πιανς μωρη καταρραμενη κωλογρια ή τζαμπα παραδιδω μαθηματα?

Σχόλιο από Rat

τωρα συνεννοουμαστε.
ευκαιριακα ειναι αυτα.
και αλλαζουν.
και αν το «ανησυχουντες»παει και σε εμενα εισαι βλακανς.
ουτε καν για τον ΠΑΟΚ δεν ανησυχω.μεγαλο παιδι ειναι θα τον βρει το δρομο του οτι και να γινει.
υ.γ.τελικα ο φρινγκερ σε εκανε ανθρωπο.7.24 το πρωι σχολιο..

Σχόλιο από ζικφινικ

Και τώρα που το τέλος πλησιάζει…

ΧΙΛΙΑ ΠΕΥΚΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

φυτά μου ρισπέκτα!

Σχόλιο από ozric

μαλλον την ολη φαση παρεξηγησες, καθως στη γρια τα χωνα και πεταχτηκες σα γνησιος πονοψυχος, ενω οι γριες προφανως κοιτουσαν ντροπιασμενες και απραγες.. ανησυχουντες αναφερομαι φυσικα σε καστες Αρειανων, δε μ ενδιαφερουν οι αλλοι οταν μιλαν για Αρη.. Κι ο Φριγκερ ζοριζεται να με κανει ανθρωπο (της μερας) 😉

ΥΓ. Φοβερη ωρες ωρες η Σουπεροποιηση της Αυτοματης..γριφοι,χρηση τάιμινγκ, ακριτη συμπαρασταση στα στενα πλαισια στηριξης της ομαδας κλπ..ομως στο βασιλειο της κωλοτουμπας αν δε βαλεις το μαχαιρι στο κοκκαλο (οχι μονο στο μπλα μπλα), αν δε συγκρουστεις με ολους αλλα και με τον ιδιο σου τον εαυτο σεβαστος δε θα γινεις ποτε των ποτων…δε γινεται και με τις κουκουλες και με τις γραβατες

Σχόλιο από Rat

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63187474

Σχόλιο από Robbin Manhood

Στον Αρη κοιμουνται παντως γαμω τη παναγια τους..Επρεπε τωρα να κανουν προετοιμασια για Ευρωπη , επρεπε να χουν γυρισει το κοσμο αναποδα, επρεπε να ειναι μπροσταρηδες της «καθαρσης» και αυτοι χασκουν..περιμενουν τη δικαιοσυνη, την επο, την ουεφα, τα αρχιδια μου τα δυο. Στειλε ρε επο τη Καβαλα Ευρωπη, να γουσταρουμε με τις γελοιοτητες..Αντε γαμησου και συ..και γω το ζωντοβολο. Τι φοβουνται , τον Πιλαβιο? τη Νοβα ? δε καταλαβαινω.. ρε μπας και δε θενε να παμε Ευρωπη..αντε γαμω το Χριστο μου μεσα Πεμπτη ειναι!

Σχόλιο από Rat

τι πονοψυχος ρε κεφτε.κατι για ΠΑΟΚ ανεφερες και αρπαχτηκα.
απο εκει και περα το θεμα τραβηχτηκε γιατι εχω βαρεθει να ακουω οπαδους να γινονται στρατιωτακια στις επιλογες αλλων.τωρα αν πιστευεις οτι συνδιαμορφωνεις με το σαουριδη το μελλον του Αρη εισαι απλα ενα επιπεδο παραπανω(η παρακατω,οπως το δει κανεις).

Σχόλιο από ζικφινικ

Κι αν ο Σαουριδης ειναι ενα επιπεδο πανω απο το υπολοιπο πρωταθλημα? αν δε μπορεις να χυσεις, να χεσεις θες ή να κατουρησεις? οπως εκλαβει κανεις ποια ειναι η μεγαλυτερη απολαυση..

Σχόλιο από Rat

αυτο το φλερτ ποσες μερες θα κρατησει?αντε προχωρηστε στο επομενο σταδιο σαν ανδρες και μην μας ζαλιζετε αλλο. να δημοσιευτει φυτο δεν βριζω

Σχόλιο από whodini

Μωρη γριουλα και στο μπασκετ συγχωνευση? Σοβαρα τωρα, αν ντρεπεστε για την ομαδα σας αλλαξτε, δε’ναι κακο..γινετε γαβροι να παιρνετε κανα τιτλο ή τουλαχιστον παωκ να βγαινετε ευρωπη στα σιγουρα..
Αντε φτιαξτε στομαχι βρε σοφτηδες!!!

Σχόλιο από Rat

Τελικά το μυαλό αν γυρίσει δεν ξαναγυρνά. Μια φορά προπαγάνδα φμ, μια ζωή στην παραζάλη.

Να φτιάξουν στομάχι οι γριές??? Να αλλάξουν ομάδα για δούνε τίτλο οι γριές??? Μιλάς για περηφάνια στις γριές???????

Από ποιο πλανήτη είσαι?

Μάλλον από αυτόν που η ιστορία ξαναγράφεται μέρα με τη μέρα για ταιριάζει στις ανάγκες της προπαγάνδας. Πως αλλιώς άλλωστε να φουσκώσει το στήθος του ανύπαρκτου? Πως αλλιώς η ομάδα γειτονιάς να γίνει γίγαντας? Πως αλλιώς ο κοσμάκης που δεν γεμίζει 20.000 γήπεδο να γίνει γίγαντας λαός? Πως αλλιώς γίνεται να τα λες όλα αυτά και να τα πιστεύεις κιόλας?

103 χρόνια εκτός κατεστημένου, με ένα γαμημένο κυπελλάκι, με ένα δυο sites, με μια δυο εκπομπές στα παρτέρια των ερτζιανών, με μηδέν φυλλάδες, με όλους τους υπόλοιπους λυσσασμένους εχθρούς, σε μια πόλη που το δίπολο ταΐζει υπερβολικά πολλά στόματα για να μην προωθείτε, με άγνωστο μέλλον, με 3 επαγγελματίες στην ομάδα, με το μίσος για ανθρώπους εντός και εκτός συλλόγου να βράζει, με όλα αυτά και άλλα χίλια προβλήματα και εχθρούς, μόλις χθες παραδόθηκε ακόμα ένα μαθηματάκι για το τι σημαίνει οπαδός και γκάβλα για την ομάδα.

Οποιοσδήποτε με στοιχειώδη κουλτούρα και όχι ακρωτηριασμένος νοητικά θα καταλάβαινε.
Καταλαβαίνω και γω πάντως το τι πρέπει να κάνει κάποιος που ζει σε ολοκληρωτικό καθεστώς και πρέπει συνεχώς να μεταμορφώνει την κλανιά του σε μοσχοκύδωνο. Έστω και λίγο να σταματήσει η μηχανή, θα επέλθει όλεθρος…

Σχόλιο από ozric

εμείς την έχουμε πιο μεγάλη από όλους σας κι ας μην εχουμε ομαδα να υποστηρίξουμε… εχουμε αρχηγο-οδηγητή και ιδεα και τις τράπεζες να πιστευουμε… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!!

Σχόλιο από 47894o παράρτημα Αυτόνομου Σουπερ 3 Ασπρόμαυρου Τελικοπτεροχωρίου!

α ρε φυτοσπορ αγαπη μου…τι σχολιαρες ειναι αυτες…μου λειπεις πολυ αλλα ειμαι ενταξει

Σχόλιο από Tringos reloaded

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘ-10 ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ….

«ΠΑΝΚ ΜΠΑΝΤΕΣ… ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ

Σχόλιο από au10

Σεβόμενοι την ιερότητα του λειτουργήματος που επιτελούμε, επιμένουμε στα γραπτά μας. Οφείλουμε να προσφέρουμε την αλήθεια, και μόνο αυτή, στο φίλαθλο κοινό της πόλης ανεξαρτήτως κόστους.
Θα επιμείνουμε λοιπόν, εκτός και αν το line up του επόμενου sick n’ blue festival μας εκθέσει και μας αναγκάσει να ανακαλέσουμε.

Σχόλιο από fytosport

ελπιζουμε να σας διαψευσουμε στο επομενο sick ‘n’ blue…

εως τοτε ομως θα θελαμε να σας καλεσουμε στα γενεθλια του συνδεσμου και της ομαδας μας στις 18/11 στο ιβανωφειο…

οσον αφορα το line up… καθαρα ska βραδια…

απο ελλαδα: monkeyman business
full moon

απο χωρα των βασκων: skalariak

παρε και μια γευση: http://www.youtube.com/watch?v=V6mASqJZm3A

Σχόλιο από au10

συνθημα φρέσκο φρέσκο, λιτό και μεστό που ακούστηκε εις την Χαλκιδική:

Παπανδρέου, Βενιζέλο τα παιδιά σας θα τα πάμε σε μπουρδέλο..

Να γαμιούνται όλη μέρα γιατί έχουν ένα χουντικό πατέρα…

Οι ζωές μας πάνε στράφι και θα έχετε το τέλος του Καντάφι…

Σχόλιο από ozric

so, it begins…

Σχόλιο από ozric

Σχόλιο από Plitsplatz

ο μεγαλύτερος αγώνας που δίνετε σήμερα στον κόσμο…

αυτοί είναι ανθρωποι, όχι όπως εδώ που ο άλλος ο ξεφτιλισμένος έπαιρνε μισθό κηπουρού…

Σχόλιο από ozric

Darío Dubois – Black Metal & Futebol

morfi

Σχόλιο από Plitsplatz




Για πες ρε φυτό...